Waarom een campagne steunen?


Inclusie is iets wat we samen moeten bereiken, als collectief. Hoe weten we dat we al zover zijn? Als het ons niet meer opvalt dat mensen verschillende soorten lichamen hebben en we het de normaalste zaak gaan vinden dat mensen fysieke beperkingen hebben.

Vanaf het moment dat iemand's mobiliteit vermindert, neemt de toegang tot het de samenleving snel af, en wordt sociale interactie steeds moeilijker. En een isolement werkt weer een depressie in de hand. Mensen met mobiliteitsproblemen worden vaak geconfronteerd met meerdere diagnoses en omstandigheden tegelijkertijd. Daarnaast is het vinden van een evenwicht tussen hoge medische kosten enerzijds en een extreem laag inkomen anderzijds een constante uitdaging, en je begint een beeld te krijgen van hoe moeizaam voor veel mensen het leven met fysieke beperkingen kan zijn.

Degenen die met de meeste stress te maken hebben moeten niet de zwaarste lasten dragen. We moeten allemaal ons steentje bijdragen!

Omdat ons huidige medische systeem niet altijd voorziet in welzijn- of lifestyle-producten, doen we er alles aan om de Alinker voor iedereen toegankelijk te maken. Sluit u ook aan bij "De Alinker familie", door één of meer van de crowdfunding campagnes te ondersteunen die we nu rechtstreeks vanaf onze website hosten. Vertel deze mensen - die zo dapper hun verhalen hebben gedeeld - dat ze gezien en herkend worden, en help hen. #keepmoving!

Elk bedrag hoe groot of klein ook, helpt ons om onze doelen te bereiken. Het bedrag op uw creditcard wordt pas in rekening gebracht als het totale doel (voor elke campagne) is bereikt. Al het geld wordt afgehandeld door Stripe - om de kosten van de Alinker loopfiets te dekken, evenals de verzendkosten en de kosten voor het crowdfunding platform.

Doe met ons mee. Toon uw betrokkenheid bij het creëren van een inclusieve toekomst voor alle soorten instanties!

Doneer nu aan onze campagne!

Sluit je aan bij de Alinker - Schrijf je in voor de nieuwsbrief