Onze Ambassadeurs


"Als Alinker ambassadeur voor de Verenigde Staten kan ik een alternatief voor geamputeerden introduceren. Het comfort en het ontwerp van de Alinker maken het voor mij gemakkelijk om te lopen terwijl ik mijn been oefen. Ik kijk ernaar uit om positieve invloed en impact te creëren met het merk."

Ik werd voorgesteld aan de Alinker op de Bezgraniz Couture modeshow in L.A. Fashion Week in oktober 2016. Ik had niet gedacht dat ik zou kunnen fietsen omdat ik maar één been heb. Door het ontwerp van de Alinker kan ik me gemakkelijk en comfortabel verplaatsen. Aan wie zou ik de Alinker aanraden? Iedereen die op zoek is naar een niet-traditioneel fietsalternatief, of je nu een geamputeerde bent, een bejaarde of iemand die meer circulatie in zijn benen moet opbouwen.

Een geamputeerde zijn heeft zijn uitdagingen. Ik had nooit gedacht dat ik weer zou kunnen fietsen na het verlies van mijn been aan botkanker. De Alinker heeft mijn leven veranderd! Ik reis nu met gemak en comfort door mijn buurt als ik even snel een boodschap moet doen. Ik kan nu mijn vrienden en familie bijhouden. YES!"
— Jerris Madison (44) Los Angeles, California, USA Fotograaf. Influencer. Hoofdredacteur van OBVIOUS Magazine.
#250KChallenge Concurrent.
Alinker Ambassadeur voor Noord-Amerika.

"Toen ik de Alinker voor het eerst zag, was het de gele kleur van de raceauto die mijn aandacht trok, gevolgd door mijn gedachte dat het leek op geen enkel mobiliteits hulpmiddel dat ik ooit had gezien.

Voordat ik verkocht werd op het idee van de Alinker, werd ik geraakt door de visie van Barbara. Ik was verbaasd over de verhalen van de mensen die door de Alinker werden geholpen en tegelijkertijd begon ik na te denken over mensen die ik kon bereiken; wie zou het graag willen proberen en wie zou er veel baat bij hebben.

Omdat ik een tweezijdige geamputeerde onder de knie ben, dacht ik natuurlijk niet dat het nuttig voor mij zou zijnj. En toen ging ik er op zitten en probeerde ik het. Ik realiseerde me dat Barbara en Leon, het makkelijk maakten. Ik realiseerde me ook dat ik na zoveel jaar eindelijk voelde dat mijn hamstrings echt werkten. Het volstaat te zeggen dat na 15 minuten, mijn benen brandden, en ik wist dat ik er een wilde.

Bij de Alinker gaat het er om om mensen met mobiliteitsbeperkingen de vrijheid te geven om te blijven of weer actief te worden. Voor sommigen gaat het erom de norm niet te accepteren en de status-quo uit te dagen. En voor anderen gaat het om creativiteit en innovatie met een sociaal geweten. Maar voor mij is het een middel om me op weg te helpen mijn doel te bereiken: een gezond en onafhankelijk leven leiden. Om al deze redenen en nog veel meer ben ik zo blij dat ik de Alinker heb gevonden."
— Felicia Voss-Shafiq SAP Senior Support Engineer, Canadese Paralympiër.
Alinker Ambassadeur Canada.

“Ik ben een voorvechter, een blogger, een model en een ontwerper. Ik ben gepassioneerd door universeel ontwerp en inclusiviteit. Ik heb een dwarslaesie en om mij voort te bewegen gebruik ik een rolstoel en krukken.

Op dit moment leer ik weer lopen, heb een cursus dansles, ben een ambassadeur voor een mediaorganisatie, ben betrokken bij Ruggenmergletsel Australië en actief voor mijn gemeenteraad... Ik heb nog een aantal andere werkzaamheden MAAR ik heb altijd tijd voor meer.

Mijn passie voor universeel ontwerp en inclusiviteit is ontstaan ​​uit noodzaak. Toen ik door een beroerte een onvolledige verlamming kreeg, bevond ik me plotseling in een omgeving en een samenleving die niet langer voor mij gebouwd waren. Na jarenlang energie te hebben gestoken in het aanpassen, besloot ik de wereld te onderwijzen in mijn behoeften en wensen in de hoop dat er misschien iets zou veranderen.

Mijn eerste ontmoeting met de Alinker was in Los Angeles tijdens de LA Fashion Week. Ik stond model voor Bezgraniz Couture, een inclusief modemerk, en de Alinker was te zien tijdens hun show. Vanaf het moment dat ik het zag was ik verkocht. Voor mij is dit product de belichaming van doelgericht ontwerp en universeel denken.
— Angel Dixon (Port Macquarie, Australië) Alinker Ambassadeur Australië.

Sluit je aan bij de Alinker - Schrijf je in voor de nieuwsbrief