Testimonials


In je eigen woorden...

We stellen het bijzonder op prijs als je je eigen verhaal naar info@thealinker.com stuurt, zodat we je Alinker ervaring kunnen delen om anderen te inspireren. Zodat iedereen het kan zien en er van kan leren, terwijl we samen werken aan het opbouwen van een meer inclusieve gemeenschap voor iedereen!

“Ik nam de Alinker vandaag mee naar het Metropolitan Museum in NYC. Toen ik dit schilderij van Oedipus en de Sfinx van Moreau zag, wist ik dat ik een foto moest maken. Laten we het raadsel updaten: Wat heeft vier wielen in de ochtend? - kinderwagen, twee wielen 's middags? - fiets en drie wielen 's avonds? - we weten inmiddels het antwoord!"   
— Sara Blumenstein (New York, VS)

“Ik ging de afgelopen week twee keer buiten de deur lunchen. Ik heb dit het afgelopen jaar vermeden omdat de herinnering aan mijn harde val op het harde beton nog steeds vers in mijn geheugen ligt. Na mijn val op beton vorig jaar heb ik nog steeds last van mijn rechterpols. Ik moest moeite doen om oogcontact te krijgen. Met de Alinker kan ik weer door de gang zoeven, gemakkelijk oogcontact maken en ik heb constant een glimlach op mijn gezicht. Ik ben zó opgelucht dat ik meer bang hoef te zijn om te struikelen en te vallen. Ik vind het geweldig dat ik na slechts twee weken gebruik van de Alinker het nu al een natuurlijk verlengstuk van mijn dagelijks leven vind en ik voel me zo veilig bij het gebruik. Met de Alinker is mijn wereld enorm uitgebreid. Goh, ik heb het gevoel dat ik weer 5 jaar oud ben! Ik kan me nu al niet meer voorstellen wat ik zonder de Alinker zou moeten beginnen."
— Valerie Kline (Colorado, USA)

“De Alinker is veel meer dan ik had verwacht. Ik heb er een emotionele band mee. Ik zal weer in de maatschappij passen zoals het hoort, want ik wil me niet laten beoordelen op basis van mijn handicap. Ik ben niet mijn handicap. Nu word ik niet meer beschouwd als een gehandicapte, maar als een nieuwsgierig persoon, want ik rijd op een heel handige fiets en ik voel me goed, ik voel me heel goed! (Joe)

"Voor het eerst in vele jaren lopen we eigenlijk naast elkaar en dat is in een lange, lange tijd niet meer gebeurd. Het is een heel fijn gevoel!” (Denise)
— Joe & Denise Revello (Plainfield, NJ, USA)

"Met mijn Alinker kan ik eindelijk weer een van mijn favoriete bezigheden oppakken, namelijk het bezoeken van grote bijeenkomsten, zoals feesten of conferenties. Niemand maakt oogcontact met als je in een rolstoel zit. Ze proberen het wel. Maar ze moeten zichzelf dwingen, het wordt gauw te pijnlijk. Ik denk niet dat men echt kan socialiseren zonder oogcontact. Wat de conventionele rollator betreft, is het schokkend hoe snel hij de gebruiker "invalide" maakt. Als ik mijn rollator gebruik, loop ik voorovergebogen als een heks. Ik ben doodsbang dat een van mijn knieën (ik heb geen kraakbeen meer) het zal begeven en dat ik zal vallen. Met de Alinker zit ik volledig rechtop en kan ik alleen vallen onder extreme omstandigheden, net zoals een normaal persoon ook in gevaar zou zijn om te vallen. Dergelijke omstandigheden kunnen hier in San Francisco voorkomen. Eigenlijk vaak, maar tot nu toe heb ik nog geen last gehad van de zwaartekracht, afgezien van het feit dat ik heel even doodsbang was omdat een van mijn voorwielen ineens drie centimeter van het trottoir af was. Ik kan nog wel even doorgaan, maar het komt erop neer dat iedereen die, net als ik, weer leert lopen een Alinker nodig heeft, al was het maar om de vreugde te ervaren die twee werkende benen kunnen bieden, afgezien van wat spierpijn in het begin.

— John Perry Barlow (San Francisco, CA, USA)

"Ik heb de Alinker vandaag gebruikt om mijn hond mee te nemen naar een natuurreservaat waar mijn hond vrij rond kan rennen. Een park waar ik al meer dan 2 jaar niet meer ben geweest. Gisteren nam ik hem mee naar een Pride event in Eugene. Ik ben zo blij dat ik een Alinker heb en krijg er altijd veel vragen over. Ik kan me niet herinneren hoe ik voor het eerst van de Alinker hoorde - was het via Mobility International?  (Ik heb net een zelfverdedigingsworkshop voor hun WILD-vrouwen gegeven - 20 vrouwen van over de hele wereld). Bedankt - ik ben er echt blij mee." — Nadia Telsey (Eugene, Oregon, USA)

"Ik ben 67 jaar oud en ik heb de ziekte van Charcot-Marie-Tooth (CMT). CMT is een erfelijke neuropathische aandoening die de zenuwen in de voeten, benen en handen aantast. Ik ben vele jaren geleden geopereerd aan beide voeten en enkels en heb ongeveer 12 jaar geleden een drievoudige arthrodese operatie aan de linker enkel gehad en werd mijn enkel vastgezet. Ik heb titanium schroeven in mijn enkel. Ik draag kniehoge beenbraces aan beide benen om te helpen bij het lopen, maar beide benen zijn nu geatrofieerd. Hoewel ik met mijn vrouw en onze hond korte wandelingen kon maken, had ik niet het uithoudingsvermogen om afstanden te lopen, dus ik kon het niet bijhouden en bleef achter. Maar nu kan ik met de Alinker langere afstanden gaan lopen/rijden en de oefening krijgen die mijn beenspieren nodig hebben. Nu heeft mijn vrouw moeite om me bij te houden. Het is zoveel leuker om met mijn vrouw te 'wandelen' met de Alinker, die een "lifechanger" is geweest en ik hoop dat vele anderen snel kunnen genieten van de prachtige voordelen van uw geniale uitvinding." — Bruce and Linda Myers (Pennsylvania, USA)

"Ik nam de Alinker mee op mijn reis naar Las Vegas om nieuwe beenbraces te laten maken. We reden in het Mirage Casino helemaal naar Caesar's. Ik draag beenbraces en vind dat ik met mijn nieuwe braces met de Alinker een stuk beter kan rijden/wandelen. De dag dat we naar Las Vegas vertrokken, hebben we de CMTA-bijeenkomst in San Francisco op Stanford bijgewoond. Ik heb de Alinker daar uitgeklapt en gedemonstreerd.” 
— Dennis J. Woodard (Clayton, California, USA)

"Als Alinker-ambassadeur voor de Verenigde Staten kan ik nu een alternatief voor geamputeerden introduceren. Dankzij het comfort en het ontwerp van de Alinker kan ik gemakkelijk lopen terwijl ik mijn been oefen. Ik kijk er naar uit om positieve invloed en impact te creëren met het merk.

Ik werd voorgesteld aan de Alinker tijdens mijn Bezgraniz Couture-modeshow tijdens de LA Fashion Week in oktober 2016.

Ik had niet gedacht dat ik zou kunnen fietsen omdat ik maar één been heb. Door het ontwerp van de Alinker kan ik me gemakkelijk en comfortabel verplaatsen. Aan wie zou ik de Alinker aanraden? Iedereen die op zoek is naar een niet-traditioneel fietsalternatief, of je nu een geamputeerde bent, een oudere of iemand die meer bloedcirculatie in zijn benen moet opbouwen”
— Jerris Madison (44) Los Angeles, Californië, USA. 
Fotograaf. Influencer. Hoofdredacteur van OBVIOUS Magazine. #250KChallenge Competitor.
Brand Ambassador for The Alinker Inventions Ltd.

 

"Ik heb de afgelopen 4 jaar niet meer kunnen lopen vanwege hevige rugpijn die het erg moeilijk maakt om zonder pijn te lopen. Nu ben ik dagelijks op pad. We zijn gisteren naar een park aan het meer van Ontario gegaan en ik heb op de paden bijna 6,5 kilometer afgelegd. Het was gewoon geweldig. Trouwens, ik ben 70 jaar oud. Veel te jong om de hele dag te zitten!" 
— Bonnie Avery (Ontario, Canada)

“Ik hou van de Alinker omdat het me echt onafhankelijkheid geeft! Ik ben verlamd aan mijn linkerzijde, dus het helpt me om langere afstanden te lopen. Ik heb altijd een glimlach op mijn gezicht als ik erop zit en het is zo'n geweldig gevoel! In plaats van in de rolstoel te zitten en me gehandicapt te voelen, geeft dit me het gevoel dat ik op weg ben om weer gezond te worden. Ik kan de Alinker gewoon overal mee naartoe nemen.” 
— Diane van Egmond (Vancouver, Canada) Bekijk de video

“Hij vind het geweldig. Leon gaat op eigen houtje naar onze lokale postbussen - één keer een blokje om. Het geeft hem een vrijheid die hij [een tijdje] niet heeft gehad, en ik laat hem met een gerust hart alleen gaan. Hij hoeft zich geen zorgen te maken dat zijn benen het gaan begeven. Hij kan echt vaart maken, zodat ik nu snel moet lopen of joggen om hem bij te houden. Het is al heel lang geleden dat hij sneller was dan ik.

"Ik maak een paar foto's of een videoclip en laat hem zijn ervaring met je delen. Ik weet dat hij dat graag zou doen. De mensen in onze buurt vinden het een hele coole 'loopfiets' en zien met eigen ogen hoe leuk hij het vindt om hem te gebruiken.

"G. houdt van zijn Alinker en kan nu regelmatig er op uit gaan." - (I.W.)

"Ook al krijg je dagelijks, wekelijks, enz. veel mooie recensies, hier is er nog één voor je verslag: (Vanmorgen afgeleverd door I.W. met niet alleen een echte glimlach, maar ook een zeer opgeluchte uitdrukking van één 'zorggever' verwijderd):

"Oh Graeme, het is geweldig om je alleen te zien gaan, niet alleen met een glimlach op je gezicht; maar ook, als ik het gevoel heb dat je terugkomt zonder te vallen, met moeite... alleen maar om je iets te zien doen waar je anderen niet voor nodig hebt en ik vind het een heel veilig gevoel."

"Trouwens, Ik word nu dagelijks sterker en niet met een zachte aanpak hoor. Door gesmolten sneeuw gaan is goed te doen, maar echt wel een zeer uitdagende taak en goed voor mij. Ik kijk er naar uit om de verse sneeuw in te gaan, denk ik...LOLL” — (G. & I.W.)
— Graeme and Ingrid Waymark (Ontario, Canada) Bekijk de video

“Ik heb de Alinker gekocht omdat ik langere afstanden wil kunnen lopen zonder veel druk op mijn knieën. Ik heb een knieprothese gehad en de andere knie is erg slecht. Ik gebruik mijn beenspieren, maar zonder al dat lichaamsgewicht op mijn benen. Ik wil op mijn leeftijd niet meer op een gammele fiets rijden omdat het een heel eind naar beneden is om te vallen en ik heb mijn pols al twee keer gebroken, dus ik wil geen gebroken botten meer. Het feit dat mijn voeten op de grond staan en ik goed in balans ben, geeft me een veilig gevoel. Het is echt geweldig!”
— Helen Overgaard (Vancouver, Canada) Bekiik de video

“Ik woon in Canada en heb mijn Alinker sinds juli, nu is het winter en ik gebruik hem nog steeds. We gingen naar Black Creek Pioneer Village waar de wandelpaden erg ijzig zijn. Het is me prima gelukt. Mijn dochter die gewoon met beide benen kan lopen had meer moeite met manoeuvreren dan ik met mijn Alinker. Winkelen in de winkelcentra is heel gemakkelijk. Ik woon op het platteland van Ontario en pak mijn Alinker in de kofferbak van mijn auto. Hij past prima met de voorwielen eraf. Ik ga naar Toronto en reis met de metro en het werkt prima. Ik ga de Alinker echt meenemen naar Londen in Engeland deze zomer."

"Ik heb ontdekt dat ik nu veel meer tijd buiten kan doorbrengen. Zelfs het reizen naar Toronto met de Go trein en de metro is veel gemakkelijker. Ik bezoek het Four Seasons Centre for the Performing Arts om het ballet zes keer per jaar te zien. Ik stond op het punt om mijn jaarabonnement op te zeggen omdat het reizen te stressvol was. Nu vlieg ik naar de stad. Ik heb het bussysteem in de stad of het Go-bussysteem nog niet uitgeprobeerd; dat is mijn volgende uitdaging."

"Voordat ik de Alinker had, was het een hele klus om mijn man te bezoeken in zijn werkplaats. Het kostte me 20 minuten om naar hem toe te lopen met behulp van wandelstokken; nu is het een paar minuten, ook al is een deel ervan over ruw terrein.”
— J.O. (Ontario, Canada)

“Mijn pre-MS leven was erg actief, en ik vond het leuk om naar markten en beurzen te gaan, te wandelen, te joggen en te fietsen. Nadat ik in 2005 de diagnose MS kreeg, begon ik allerlei mobiliteitshulpmiddelen nodig te hebben, waaronder stokken en een rollator, en ik voelde dat het steeds moeilijker werd om de deur uit te komen. Uiteindelijk kreeg ik een Scootmobiel, waardoor ik bijna drie jaar lang weer op pad kon, en het is ook geweldig voor Martin en mij om samen naar plaatsen te gaan en dingen te doen. Hij past in de kofferbak van mijn hatchbackauto en er is altijd wel iemand in de buurt die me kan helpen hem eruit te halen en in elkaar te zetten. Het enige wat ontbreekt is dat ik geen enkele oefening krijg.

De Alinker (die ik sinds december 2016 heb) overtreft al mijn verwachtingen! Ik heb lange wandelingen gemaakt in lokale parken en aan de waterkant, en heb geleerd hoe ik de Alinker kan gebruiken met beide benen - als mijn "slechte" been moe is, kan ik echt werken mijn andere been-, dus beide worden langzaam sterker. Ik kan met vrienden uitgaan en tegelijkertijd lopen en praten. "Lopen" naast mijn partner op de lokale markt en samen dingen bekijken is prachtig - net als vroeger. Moeilijk om de woorden te vinden voor hoe ik me voel -onafhankelijk, vrij, zelfverzekerd en met een big smile op mijn gezicht. Als ik weg ben, sta ik op dezelfde hoogte als Martin, mijn vrienden en de mensen die we ontmoeten. Mensen praten met mij in plaats van Martin over mij te vragen. De Alinker is zoveel meer dan mijn andere hulpmiddelen, want ik krijg weer beweging! Laat de zomer maar komen, want ik ga weer op zoek naar beurzen, markten en openluchtevenementen!”
— Christine O’Sullivan (Nieuw-Zeeland)

“Ik ben een blogger, model en ontwerper. Mijn passie is universeel design en inclusie. Ik heb een dwarslaesie en gebruik elke dag een wandelstok en een rolstoel voor mijn mobiliteit. Momenteel gebruik ik mijn wandelstok om danslessen te geven, ben ik ambassadeur van een inclusieve media-organisatie, ben ik betrokken bij een liefdadigheidsinstelling voor ruggengraatletsels in Australië en werk ik in mijn gemeente... En ik ben van plan nog veel meer te gaan doen.

Mijn passie voor universeel design en inclusie is uit noodzaak geboren. Na een beroerte met een onvolledige verlamming bevond ik me ineens in een onbekende omgeving en maatschappij. Na jaren van veel energie in mijn aanpassingsvermogen te hebben gestoken, besloot ik mijn behoeften en verlangens met de wereld te delen, in de hoop dat er misschien iets zou veranderen.

Mijn eerste ontmoeting met de Alinker was in Los Angeles op de LA Fashion Week. Ik was model voor Bezgraniz Couture, een inclusief modelabel, en de Alinker werd tijdens de show geïntroduceerd. Vanaf het moment dat ik het zag, was ik verslaafd. Voor mij is dit product het toppunt van doelgericht design en universeel denken..
— Angel Dixon (Port Macquarie, Australië)

“Het viel me op dat mijn vader ook zijn voeten gebruikte om zich in zijn rolstoel door het appartement te bewegen. Zodoende kwam ik op het idee dat de Alinker hem kon helpen. Na een aarzelend begin werd mijn vader echt fanatiek. Het si zo fijn om weer te bewegen, dat doet hem denken aan zijn jonge jaren als enthousiast wielrenner. Met de rollator konden we maar zo'n 300-400 meter per dag afleggen. De eerste keer dat hij de Alinker "reed", reed hij ongeveer 1 km. Een week later heeft hij al bijna 2 km afgelegd. Mijn vader stopte met reizen toen hij 90 jaar oud was, omdat hij dacht dat hij er te oud voor was. De foto toont hem nu op zijn voorjaarsreis naar Boedapest kort na zijn 96e verjaardag. We kijken er naar uit om binnenkort terug te keren naar deze plek op de Alinker." 
— Peter Szabo (Zwitserland)

 

“Mijn Alinker is gisteren afgeleverd en heb ik zonder problemen in elkaar gezet. Het duurde even, maar ik kon er al snel mee in huis rondlopen. Ik ben van plan om er mee naar buiten te gaan zodra het weer hier in Georgia wat vriendelijker is. Ik heb een mandje voor de Alinker gekocht. De kaarten die je stuurt zitten veilig in een plastic zak om aan iedereen die het vraagt te geven - en mensen vrager er naar. Ik zal zo snel mogelijk een video van mijn reis op mijn Facebook-pagina plaatsen en ik zal de video ook naar mijn artsen en fysiotherapeuten sturen. Mijn MS-dokters zijn artsen van het Shepherd Center in Atlanta, een gerenommeerd ziekenhuis dat gespecialiseerd is in ruggenmergletsels en andere neurologische problemen. Hun personeel wil graag dat ik de Alinker naar mijn volgende afspraak meeneem. Ze hebben me zelfs een lunch aangeboden als stimulans.” — I.G. (Georgia, Atlanta, USA)

"Mijn man en ik hebben er geen spijt van dat we de Alinker hebben uitgeprobeerd. Het is zo'n nieuwe en opwindende manier van bewegen en we hebben het met zoveel mensen gedeeld. Iedereen die het ziet, vraagt er altijd naar en we proberen het altijd uit te leggen. Ik nam de Alinker mee naar de fietswinkel om te kijken naar een ander zitje voor het comfort. Alle verkopers en zelfs de manager liepen een rondje door hun winkel en hadden er veel plezier in. Ik gaf ze allemaal een boekje mee om naar de website en de video's te kijken. Ik vertelde hen dat ze de Alinker in alle maten beschikbaar hebben, vooral als de maten voor kinderen ook beschikbaar zijn. We gaan contact opnemen met Camp Pendelton Marine Base, dat in onze stad ligt, voor het Wounded Warrior programma. We gaan vragen om papa's Alinker aan hen te doneren voor gebruik in hun programma en om hem misschien aan een soldaat te geven die de Alinker dagelijks kan gebruiken om om zijn levenskwaliteit te verbeteren. Ik zal je laten weten wat ze zeggen. Ik denk dat ze erg enthousiast zullen zijn over de vooruitzichten die Alinker biedt. Bedankt voor het ontwikkelen van zo'n prachtig en coole loopfiets. Het is geweldig om te denken dat de Alinker binnenkort ook zal worden ontwikkeld als kindermodel!"

— Anne Atkins (Californië, VS)

 

 

Sluit je aan bij de Alinker - Schrijf je in voor de nieuwsbrief