Restitutiebeleid


Restitutiebeleid & Procedure

HOE RETOURNEER IK EEN ARTIKEL DAT IK BIJ THEALINKER.COM HEB GEKOCHT?

Koopwaar gekocht bij thealinker.com kan binnen 30 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Als u niet tevreden bent met uw aankoop omdat u de Alinker niet op een redelijke manier kunt gebruiken vanwege mobiliteitsproblemen, neem dan contact met ons op en wij zullen met u samenwerken om de situatie op te lossen.

Als blijkt dat we de situatie niet naar redelijke wederzijdse tevredenheid kunnen oplossen, kunnen we het product vervangen of omruilen, of een terugbetaling doen. Retourzendingen moeten vooraf per telefoon of e-mail worden geautoriseerd, waarna u de instructies voor het retourneren van het product krijgt.

Alle geretourneerde goederen moeten worden geretourneerd in ongerepte staat van de originele verpakking van de fabrikant, inclusief de doos waarin het werd verzonden, en de e-mail met de retourautorisatie. 

RESTITUTIEBELEID

Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling voor een product gekocht via thealinker.com, moet toestemming worden gevraagd om een artikel te retourneren binnen 30 dagen na de verzenddatum en is onderworpen aan onze goedkeuring.

Geretourneerde artikelen moeten een kopie van uw ontvangstbewijs (met uw bestelnummer en bestelgegevens) bevatten dat u via e-mail hebt ontvangen, evenals een kopie van de retourautorisatie.

U bent verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending, tenzij:

  1. de retourzending te wijten is aan onze verzendfout
  2. het product is beschadigd of defect, in welk geval wij de verzendkosten voor grond- of economy-retourzendingen zullen terugbetalen.

Bewaar a.u.b. de traceerinformatie van uw zending, want wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor retourzendingen die tijdens het transport verloren gaan.

 

Stuur een e-mail naar info@thealinker.com met uw ordernummer. Als je een beschadigd of defect product hebt ontvangen, voeg dan foto's bij van de schade en geef aan of je een terugbetaling of een vervanging wilt.

Als het product aan ons wordt geretourneerd volgens dit Restitutiebeleid en binnen 30 dagen na ontvangst, geven we je graag een terugbetaling voor de aankoop van het product.

Sluit je aan bij de Alinker - Schrijf je in voor de nieuwsbrief