Start met Crowdfunding


← terug naar Crowdfundingpagina

Goede redenen voor een campagne...

Inclusie is iets wat we samen bereiken, als een collectief. Hoe weten we dat het punt van inclusie bereikt hebben? Wanneer de verschillen tussen ons en de verschillende soorten lichamen en fysieke beperkingen zo alledaags worden, dat het niemand meer opvalt.

Zodra je je mobiliteit verliest, en je je steeds minder buiten de deur begeeft, wordt de sociale interactie steeds minder en minder. Er is nauwelijks sociale interactie. Mensen raken geïsoleerd, worden daardoor depressief. Mensen met mobiliteitsproblemen worden vaak geconfronteerd met meerdere diagnoses en omstandigheden tegelijk. Meestal gaan de inkomsten achteruit en stijgen de medische kosten naarmate iemand meer klachten krijgt.
Kun je je voorstellen hoe moeizaam het leven voor velen is?

Niet degenen met de meeste stress moeten de lasten dragen, zoals nu vaak gebeurt. We moeten allemaal ons steentje bijdragen.

Omdat ons huidige medische systeem niet altijd voorziet in welzijn- of lifestyleproducten, doen we er alles aan om de Alinker voor iedereen toegankelijk te maken. Sluit je aan bij de beweging door één of meer van de crowdfunding campagnes te ondersteunen die we rechtstreeks vanaf onze website hosten. Vertel deze mensen - die zo dapper hun verhalen hebben gedeeld - dat ze gezien en (h)erkend worden, en help hen om hun mobiliteit te behouden, #keepmoving!

Elk bedrag hoe groot of klein ook helpt ons om onze doelen te bereiken, en het bedrag wordt pas bij uw creditcard in rekening gebracht als het totale doel (voor elke campagne) is bereikt. Al het geld wordt afgehandeld door Stripe - om de kosten van de Alinker loopfiets te dekken, evenals de verzendkosten en de kosten voor het crowdfunding platform.

Doe met ons mee. Toon jouw betrokkenheid bij het creëren van een inclusieve toekomst voor alle soorten instanties!


Support nu een campagne

Hoe het werkt?

Met dit aanmeldingsprocesmeld je jezelf aan voor crowdfunding van de aanschaf van een Alinker loopfiets voor jezelf of voor iemand in uw omgeving. Met crowdfunding kunnen je familie, vrienden, buren, collega's en anderen in je sociale netwerkgemeenschappen een bijdrage leveren aan de financiering van je aankoop.

Het proces is heel eenvoudig. We vragen je om een paar details over jezelf en, als je het voor iemand anders de Alinker aanschaft, over je vriend of vriendin.

Vervolgens nemen we je mee in een paar snelle stappen om de crowdfunding campagne te personaliseren met jouw eigen verhaal over hoe de Alinker jou of jouw vriend zal helpen om weer mobiel te worden, de sociale inclusie te vergroten en jouw emotionele welzijn te verbeteren.

Zodra je jouw campagne klaar hebt staan, stuurt je deze eenvoudigweg naar ons toe voor een snelle check, om er zeker van te zijn dat alles in orde is en dan kan jouw campagne van start gaan. Van daaruit begeleiden we je bij het delen van de campagne via sociale media en via e-mail om de mensen te bereiken die een bijdrage kunnen leveren en die jouw aankoop kunnen helpen financieren.

Wij beheren het geld voor jou. Tenzij je jouw doel bereikt, zal niemand van je vrienden kosten maken. Pas als je jouw campagnedoel bereikt, brengen we het bedrag op hun creditcards in rekening om de betaling te innen. Dan nemen we contact met je op om de verzendgegevens te regelen. De verzendtijden zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van onze voorraad.

Op elk moment van de dag zijn we er om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om jouw campagne tot een succes te maken.

Ready to go? Klik op Begin je eigen campagne

← Terug naar Crowdfundingpagina

Sluit je aan bij de Alinker - Schrijf je in voor de nieuwsbrief