Ons team


Barbara Alink

Barbara Alink

Oprichter & Uitvinder

Barbara Alink

Barbara Alink

Oprichter & Uitvinder

Barbara Alink is een Nederlandse architect, weldoener en uitvinder van de Alinker - de loopfiets voor een actief leven. Voorheen leidde ze reconstructie- en restauratieprojecten in Kenia, Kosovo, Ethiopië, Soedan, Indonesië en Afghanistan. Ze gebruikt de diversiteit van haar ervaringen om mensen te verbinden door middel van ontwerp en werkt aan het opbouwen van een meer inclusieve wereldwijde gemeenschap. Barbara ziet naar haar Alinker loopfiets als een loopfiets die zorgt voor sociale verandering.

Susan Engquist

Susan Engquist

CFO

Cheri Hessami

Cheri Hessami

Project Manager

Leon

Leon van der Poel

Logistics & Operations

Leon

Leon van der Poel

Logistics & Operations

Leon is een veelzijdige executive met meer dan 25 jaar internationale ervaring en een achtergrond in Business Development, Sales, Strategische Allianties & Partnerships, en Licensing, alsmede meer technische rollen waaronder Product Management. Als onderdeel van het management team ligt zijn focus als COO op het ontwikkelen van strategische doelen, het bouwen van een inclusief team, een operationeel plan dat meegroeit met de business. Zijn visie is om elke dag en overal een Alinker op straat te zien.

Tania

Tania Lo

Financiën

Tania

Tania Lo

Financiën

Tania heeft meer dan 15 jaar ervaring in financieel en operationeel management, gespecialiseerd in het werken met uitvoerende teams om hun bedrijfsmodellen op te bouwen en te verfijnen, terwijl de bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd. Ze is een meester in het creëren van rust uit chaos en omarmt ondernemersgeest. Er is altijd een oplossing als je een doel voor ogen hebt.

Sree

Sreejayan Rama Syam

Research

Sree

Sreejayan Rama Syam

Research

Sreejayan is een productmanager met meer dan 3 jaar ervaring in bedrijfsontwikkeling bij multinationale organisaties. Door deze functie heeft hij marktprocesstromen geanalyseerd en een systematische aanpak geïntroduceerd om marktwaarde voor elke specifieke markt vast te leggen. Zijn MBA-ervaring en stage hebben hem in staat gesteld om aanzienlijke expertise op te doen in klantprofilering en het ontwerpen van positionerings-strategieën om zaken te beveiligen.

Michael Chronin

Michael Cronin

Acquisitiebureau

Sluit je aan bij de Alinker - Schrijf je in voor de nieuwsbrief