Hoe werkt crowdfunding


Met dit aanmeldingsproces kunt u zicht inschrijven voor crowdfunding voor de aankoop van een Alinker loopfiets voor jezelf of voor iemand in je omgeving. Met crowdfunding kunnen uw familie, vrienden, buren, collega's en anderen in uw sociale netwerk bijdragen om u te helpen uw aankoop te financieren.

Het proces is heel eenvoudig. We vragen u om een paar details over uzelf en, als u het voor iemand anders koopt, over die persoon.

We nemen u dan mee door een paar snelle stappen om de crowdfunding campagne te personaliseren met uw eigen verhaal over hoe de Alinker u of uw naaste zal helpen om weer mobiel te worden, de sociale deelname te verhogen en de emotionele welzijn te verbeteren.

Wanneer u uw campagne klaar heeft staan, stuurt u deze eenvoudigweg eenmalig aan ons door om er zeker van te zijn dat alles in orde is, waarna uw campagne van start gaat. Van daaruit begeleiden we u bij het delen van de campagne via social media en via e-mail om de mensen te bereiken die een bijdrage kunnen leveren en die uw aankoop kunnen helpen financieren.

We beheren het geld voor u. Tot u uw doel bereikt, zal niemand kosten maken. Pas als u uw campagnedoel heeft bereikt, zullen we de creditcardgegevens gebruiken om de betalingen te innen. Vervolgens nemen we contact met u op om de verzendgegevens te regelen. De verzendtijden zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van onze voorraad.

We zijn op elk moment in uw campagne bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen de crowdfunding tot een succes te maken.

Klaar om te beginnen? Klik op Start uw campagne.

Start uw campagne

 

 

 

Sluit je aan bij de Alinker - Schrijf je in voor de nieuwsbrief