Evenementen


De Alinker - Small Business BC Awards Finalist Ceremony

British Columbia's top bedrijfseigenaren, industrieleiders en overheidsambtenaren komen samen op de 14e jaarlijkse Small Business BC Awards Ceremony waar de winnaars van 2017 worden bekendgemaakt. The Alinker Inventions Ltd. is er trots op aanwezig te zijn als finalist in de categorie Beste Innovatie.

Meer informatie en kaartjes kopen kan hier.

Datum: 23 februari 2017

Location: Pan Pacific Vancouver, 999 Canada Pl #300, Vancouver, British Columbia V6C 3B5 (View Map)

Accelerating Impact: 2017 UBC Social Enterprise Conference - Barbara Alink Speaking Event

De UBC Social Enterprise Conference 2017 brengt u "Accelerating Impact: Scaling Solutions to Social Challenges" en bevat twee verschillende breakout-sessies:

 • Crash Courses (nieuw voor 2017) waar studenten horen van verschillende professionals, waaronder The Alinker Inventions Ltd. CEO en oprichter en uitvinder Barbara Alink.
 • Verkenningsforums die studenten de kans geven om praktijkervaring op te doen door samen te werken met sociale ondernemingen. 

  Meer informatie op Facebook

  Datum: 4 maart 2017

  Location: AMS Student Nest, 6133 University Boulevard, Vancouver, British Columbia V6T 1Z1 (View Map

  Wendy McDonald Award genomineerde

  Maak kennis met de uitstekende bijdragen van de winnaars van de Wendy McDonald Award 2017 (waarvan Barbara Alink van The Alinker een genomineerde is). Maak contact met de leden van het WLC-adviescomité en de bestuurders van de Greater Vancouver Board of Trade. Lees meer over de lopende initiatieven en plannen van de Women's Leadership Circle voor 2017.

  Meer informatie vindt u hier.

  Date: 29 maart 2017

  Location: TELUS Garden, 5th floor, 510 W Georgia St, Vancouver, BC V6B 0M3 (View Map)

  Quality Forum 2017 - Barbara Alink Speaking Event

  De 6e editie van het Quality Forum wordt in maart 2017 gehouden door de BC Patient Safety & Quality Council. Onder de langverwachte activiteiten en sessies van het Quality Forum worden op Pre-Forum Day (woensdag 1 maart 2017). Health Talks presentaties door geselecteerde gastsprekers - waaronder de uitvinder van Alinker Barbara Alink- gepresenteerd. Kom langs!

  Meer informatie op Facebook.

  Datum: 1 maart 2017

  Location: Hyatt Regency Vancouver, 655 Burrard Street, Vancouver, British Columbia V6C 2R7 (View Map)

  De Alinker sponsort het Cerebral Palsy Association of BC’s ‘Life Without Limits’ Gala 

  Sluit je aan bij de Cerebral Palsy Association of BC voor een speelse avond met een driegangendiner, geweldig entertainment en een geweldige selectie van live en stille veilingartikelen, waaronder een Alinker-fiets! Een geweldige kans om de prestaties van de CPABC te vieren en ook om zakelijke professionals en gemeenschapsleiders te ontmoeten en te netwerken.

  Meer informatie op Facebook

  Datum: 2 maart 2017

  Location: Best Western Plus Chateau Granville Hotel & Suites, 1100 Granville Street, Vancouver, British Columbia V6Z 2B6 (View Map)

  Zoomer Show - Vancouver, Canada 
  (inclusief GRATIS DEMOS & TEST-RITTEN - IEDEREEN WELKOM!)

  Ontdek honderden manieren om groots te leven met ZoomerShow Vancouver 2017, de Canadese consumenten- & lifestyle-expo gewijd aan de 45+ generatie! Bezoek The Alinker Inventions Ltd.'s BOOTH 509 waar u kunt genieten van een leuke testrit op de Alinker, de coolste fiets voor iedereen die actief wil blijven, hoe dan ook!

  Meer informatie op Facebook en de Zoomer Show Website.

  Datum: 11-12 maart 2017

  Location: Booth 509, The Vancouver Convention Centre, 200 - 999 Canada Place, Vancouver, British Columbia V6C 3C1 (View Map)

  Alinker Evenementen in het verleden

  Voor eerdere evenementen en andere informatie over de Alinker-community kunt u terecht op onze Facebook pagina, volg ons op Twitter of neem contact met ons op via email.

  Sluit je aan bij de Alinker - Schrijf je in voor de nieuwsbrief