als waarden op één lijn liggen: Ontmoeting met Selma Blair op haar Alinker...


Het is inmiddels zeven jaar geleden dat we de Alinker Inventions hebben opgericht en dit is pas het derde jaar dat Alinkers aangeschaft kunnen worden. We hebben altijd geweten dat er op een dag iets zou gebeuren waardoor de Alinker ineens in de publiciteit zou komen, en we hadden ons geen beter persoon dan Selma Blair kunnen wensen. Sinds Selma Blair de Alinker ontdekte en haar ervaringen op Instagram deelde, heeft de Alinker een ongekend aantal e-mails, verzoeken en verkopen ontvangen.

De foto van de ontmoeting tussen Selma en BE ging voor het eerst de hele wereld rond via publicaties in Us MagazineEntertainment TonightWomen’s Health MagazinePopCulture, en Too Fab.

We zijn dus aan het opschalen om aan de nieuwe vraag te voldoen! Ons team is klein maar gefocust, veelzijdig en toegewijd. Samen bouwen we aan een gezondheidszorg die ons allen ondersteunt, aan ons welzijn, onze gezondheid en ons geluk, en dit doen we door een community op te bouwen die om ons geeft. 

We hebben deze korte video voor u gemaakt.
We vinden het geweldig om u te laten zien wat er allemaal gebeurt achter de schermen van een kleine startup die een gecompliceerd product maakt. Een start-up die meer gericht is op waarde dan op winst. U ziet wat we achter de schermen doen, zodat ú online kunt gaan, een Alinker kunt bestellen en deze 3-4 weken later kunt laten bezorgen. We laten ook zien wat er gebeurt als Selma Blair haar enthousiasme voor de Alinker publiekelijk bekend maakt en wat er moet gebeuren om de toegenomen belangstelling aan te kunnen!

Sluit je aan bij de Alinker - Schrijf je in voor de nieuwsbrief