Waarom kiezen voor de Alinker?


Wat is de Alinker?

De Alinker is een niet-gemotoriseerde loopfiets - zonder pedalen. Hij kan gebruikt worden door iedereen die een actieve levensstijl wil behouden, ongeacht zijn of haar bewegingsvermogen.

De Alinker combineert stijl met doelgerichte functionaliteit. Mensen voelen zich trots en gelukkig op een Alinker, terwijl ze rechtop, staand en op ooghoogte, op een opvallend stuk doordacht design door de wereld lopen.

Voor wie is de Alinker?

De Alinker is voor mensen die actief willen blijven: mensen die op zoek zijn naar loophulpmiddelen die een gezonde levensstijl ondersteunen, ongeacht hun bewegingsbeperkingen.

Om de Alinker te kunnen bedienen en gebruiken, moet u:

  • tot op zekere hoogte nog kunnen lopen.
  • uw benen kunnen buigen en strekken.
  • kortstondig gewicht op één been kunnen dragen bij het op- en afstappen van de Alinker.
  • bewust zijn van uw omgeving.
  • bewust zijn van uw mogelijkheden en beperkingen.

Afhankelijk van uw bewegings-capaciteit kan de Alinker voor u werken. Hoewel elk individu uniek is en zijn eigen uitdagingen heeft, heeft de Alinker al gezorgd voor mobiliteit en zelfstandigheid voor mensen met Parkinson, MS, artritis, diabetes, herstel van een beroerte, revalidatie na een operatie, neuropathie, RA en SCI, en geamputeerden.

Het gebruik van een Alinker is afhankelijk van uw fysieke vermogens en uw behoefte aan een actieve levensstijl. Hoewel de weg naar welzijn de nodige inspanning kan vergen, is de Alinker uitgerust om u te begeleiden op deze waardevolle reis.

Een nieuwe vorm van mobiliteit.

Traditionele loophulpmiddelen leggen soms de nadruk op een handicap: veel mensen moeten in gezelschap noodgedwongen onder ooghoogte zitten of staan. En met een looprek of rollator heeft u uw handen niet vrij, want u bent afhankelijk van uw handen voor stabiliteit en bewegingsvrijheid.

Op de Alinker:

  • zitten gebruikers rechtop op ooghoogte met begeleiders die staan.
  • Het gewicht wordt ondersteund door het zitvlak zonder dat het onderlichaam wordt belast.
  • Het stuur zorgt voor extra ondersteuning.
  • de voeten blijven op de grond, waardoor de gebruiker stabiel en veilig blijft.

Het gebruik van de Alinker zorgt door de lichaamsbeweging voor een gezonde levensstijl. Het ontwerp maakt kracht-opbouwende lichaamsbeweging mogelijk en men kan weer langere afstanden afleggen met minder vermoeidheid.

Het belang om op ooghoogte met anderen te zijn kan levens-veranderend zijn en helpt de sociale integratie van gebruikers te bevorderen. Op ooghoogte staan met vrienden, familie, collega's of wie dan ook bevordert de gelijkheid en het vertrouwen, zoals geciteerd door Alinker gebruikers:

"Je kunt contact maken met mensen op ooghoogte. Toen ik in een rolstoel zat, hielden mensen me op afstand. Met de Alinker glimlachten de mensen naar me en spraken ze met me. Ik kan weer deelnemen aan de wereld."

"De Alinker is veel meer dan ik had verwacht. Het is een emotionele band. Ik zal weer in de maatschappij passen zoals het hoort, want ik moet me niet laten meten met mijn handicap. Ik ben niet mijn handicap. Ik word nu niet meer aangekeken als een gehandicapte, maar als een nieuwsgierig persoon, want ik rijd op een heel handige fiets en ik voel me goed, ik voel me heel goed! - Joe Revello (Plainfield, NJ, USA)

De Alinker maakt het gemakkelijk.

Binnen enkele minuten klaar om te ’rijden’:
Uw Alinker is nagenoeg rijklaar. Het enige wat u hoeft te doen is om uw Alinker een paar minuten uit te pakken en met behulp van het bijgeleverde gereedschap het stuur, de wielen en het zadel op de door u gewenste hoogte te brengen.

Om het nog gemakkelijker te maken, hebben we How-To Videos voor u gemaakt, evenals een Manual.

Een hoogwaardig product, met zorg gemaakt:
We zorgen voor de best mogelijke loopfiets-ervaring voor u. We doen ons uiterste best om u te helpen om actief te blijven. En mochten we het perfecte onderdeel niet kunnen vinden, dan ontwerpen we er gewoon zelf een. Dat doen we al vanaf het begin. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit. Ons doel is om meer mensen te helpen om actief te blijven, dus we zoeken constant naar de beste balans tussen kwaliteit en een eerlijke prijs.

Wij geloven in de kwaliteit van onze fietsen. Om dit te bewijzen bieden wij 2-jaar garantie op al onze frames en de originele Alinker onderdelen.

We geven u de vrijheid om uw fiets te leren kennen:
Wij geloven dat de enige manier om te ontdekken of de Alinker voor u geschikt is, door de Alinker daadwerkelijk te gebruiken. Met ons royale retourbeleid kunt u een Alinker kopen en een maand lang kennismaken met de Alinker. Maak een wandeling door de stad, neem hem mee in de regen/sneeuw, en als u na 30 dagen niet verliefd bent, kunt u de Alinker weer retourneren en zorgen wij voor een volledige terugbetaling.

Innovatie voor inclusie.

De Alinker biedt bewegingsvrijheid en een actieve levensstijl - dat is meer dan alleen maar van plaats tot plaats komen. Ons doel is om het zo makkelijk en leuk mogelijk te maken voor mensen om fysiek actief, sociaal verbonden én emotioneel betrokken te blijven bij hun gemeenschap.

We zijn hier om uw uw vragen te beantwoorden, en is er een Alinker-vertegenwoordiger bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op en praat persoonlijk met ons - we ontmoeten u graag!

Kent u iemand die kan profiteren van de Alinker? Deel dit artikel om ze in contact te brengen met een innovatieve organisatie gericht op inclusie.

Sluit je aan bij de Alinker - Schrijf je in voor de nieuwsbrief