VERHALEN

 

Hoe mensen de Alinker ervaren

renee_profileRenée had hevige pijn in haar heupen door artrose. Lopen was zo pijnlijk dat haar dagelijkse bezigheden niet vol te houden waren. Haar linker heup werd vervangen en haar rechter zal snel volgen.

“Het gebruiken van een Alinker™ is zo leuk! Ik heb mijn zelfstandigheid terug. Ik kan er weer alleen op uit. Ook met de trein of de auto, want de Alinker™ R-volution is opvouwbaar. Ik kan weer overal heen waar ik wil.”

Renée

 

dynie_profileDynie, een levendig en energiek persoon, zocht naar een oplossing om haar drukke en betrokken leven weer op te pakken nadat ze vorig jaar haar beide benen verloor bij een verkeersongeluk.

“Ik kan weer boodschappen doen en dingen van de bovenste plank pakken, ik heb m’n armen vrij om mijn dochter te kunnen omhelzen, kan weer zelfstandig pinnen bij geldautomaten. De Alinker™ R-volution gaf me mijn vrijheid terug. Het is de rode draad in mijn nieuwe leven!”

Dynie

 

bert_profileBert is weer volledig hersteld na een recente hartaanval en geniet van zijn Alinker™ R-volution wanneer hij onderweg is met zijn vrouw.

“Dankzij de AlinkerTM R-volution kan ik mijn vrouw bijhouden!”.

Bert

 

barbara_profile

Barbara heeft de Alinker™ R-volution ontwikkeld om mensen met een fysieke beperkingen te helpen zich makkelijker te kunnen bewegen. Intussen gebruikt ze hem zelf ook. Ze kreeg last van pijn bij het hardlopen en dus gebruikt ze nu met veel plezier de Alinker™ R-volution om te hardlopen met haar partner. Ze heeft er verrassend veel plezier in!

“Dankzij de Alinker R-volution kan ik weer hardlopen!”

Barbara

 
 

De Alinker® is een registered Trademark

Sluit je aan bij de R-volution - Schrijf in op de Alinker Insider

• Stijn Lauwen, VIDSTI producties • Website development: De Lijn

• The Alinker Europe B.V. • Dennenbosweg 145, 7556 CG Hengelo • KVK-nummer: 60646187 • BTW-nummer: NL853997974B01

Engels

MENU