Renée gaat de stad in met haar Alinker R-volution!

Ambassadeurs

alinker-r-volution-testcase
Omdat mijn heup zich gedraagt alsof hij twee keer zo oud is als ik – en me daardoor nogal wat pijn bezorgt – ben ik op mijn Alinker de stad in gegaan vandaag. Mijn zoon van 13 ging mee. Hij merkte op dat ik op de Alinker een stuk sneller ben dan gewoon lopend!

We gingen verschillende winkels in en ik ondervond geen problemen met binnenkomen, rondrijden of bij toonbanken komen. We kregen veel nieuwsgierige blikken en een paar mensen kwamen naar me toe om te vragen wat dat voor een geweldige fiets was en waar ze er eentje konden kopen. Ze vonden hem super! Ik moest ze vertellen nog even geduld te hebben omdat hij nog niet te koop is en ik heb ze de link naar de website gegeven.

Rijden op de Alinker is fantastisch en het is geweldig om de reacties van mensen te zien. Ik moet toegeven dat ik altijd met een lach rondrijd – het is zo leuk! – en ik denk dat mensen me daarom aanspreken. Het verschil met zitten in een rolstoel is enorm, omdat mensen dan de neiging hebben van je weg te kijken. Nu kijken ze me op ooghoogte aan, lachen terug naar me en je hoort ze zeggen wat een coole fiets de Alinker is.

Volgende week moet ik naar Den Haag. Ik denk erover om met de trein te gaan, mèt de Alinker. Dat wordt een mooie test. De Alinker kan worden opgeklapt dus ik moet ermee in de gang kunnen zitten, net als iemand met een vouwfiets. Hopelijk zetten ze me niet uit de trein!

 

Terug naar het overzicht >

De Alinker® is een registered Trademark

Sluit je aan bij de R-volution - Schrijf in op de Alinker Insider

• Stijn Lauwen, VIDSTI producties • Website development: De Lijn

• The Alinker Europe B.V. • Dennenbosweg 145, 7556 CG Hengelo • KVK-nummer: 60646187 • BTW-nummer: NL853997974B01

Engels

MENU