Partners

buurtzorg-logo

anwb-alinker

Ned-kantelt

LOGO-GeefGezondheid

Schermafbeelding 2015-12-14 om 16.24.26

Drukwerk

MRC_Logo

gewonde-soldaat-alinker

sint-maartenskliniek

vogellandenzwolle

In de afgelopen jaren is The Alinker Inventions Ltd. met meerdere bedrijven, organisaties en centra partnerships aangegaan.

Buurtzorg Nederland is Nederlands grootste thuiszorgorganisatie, en wat voor een! De focus ligt sterk op de mogelijkheden van de cliënt, efficiëntie en duurzaamheid. Het zelfstandig krijgen en houden van de cliënt is een van de belangrijkste aspecten van de zorg die Buurtzorg levert en het zijn precies deze waarden waarbij The Alinker Europe BV. haar aansluiting vond. Buurtzorg Nederland heeft 10 Alinkers aangekocht, die verspreid over de verschillende teams in Nederland ingezet zullen worden. Inmiddels zijn de Alinkers uitgeleverd aan team Amsterdam-Oost, Rijnwaarden, Beilen-Westerbork, Duiven, Ugchelen, Haarlem Centrum 2, Stede Broec, De Beerzen, Vorden-Molenblik en Zwolle-Dieze! Lees meer over het partnership tussen The Alinker Europe BV. en Buurtzorg Nederland op de Buurtzorg-pagina.

Nederland Kantelt richt zich op het samen bouwen aan een spannender, leuker, mooier en energieker Nederland. Een maatschappij waarin we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor duurzame energie, gezond voedsel en mensgerichte zorg. Deze waarden staan ook voor The Alinker Inventions Ltd. erg hoog in het vaandel. Daarom is de Alinker sinds november 2015 officieel een kantelaar! Klik hier om het artikel over de Alinker op de website van Nederland Kantelt te lezen.

ANWB en de Alinker zijn in mei een samenwerking aangegaan. De ANWB zag de mogelijkheden en de oplossingen die de Alinker te bieden heeft en besloot met The Alinker Inventions Ltd. in zee te gaan. Wanneer je een nieuwe Alinker koopt en hem hebt geregistreerd, heb je door de ANWB zelfs Gratis Wegenwacht Fiets Service bij uw Alinker!

GeefGezondheid.nu is een crowdfundingplatform waarmee The Alinker Inventions Ltd. al geruime tijd samenwerkt. Via dit platform kunnen crowdfundingsacties gerealiseerd worden. Via deze weg was binnen een dag het geld bij elkaar voor een Alinker voor Brigitte!

Lot's Foundation zorgt ervoor dat kinderen over de hele wereld hun verhaal kunnen vertellen en brengt kinderrechten op bijzondere wijze onder de aandacht. The Alinker Inventions Ltd. deelt deze waarden, recht op onderwijs en kinderrechten, volledig en ondersteunt de Lot's Foundation o.a. door middel van het doneren van een winstpercentage.

Het Militair Revalidatiecentrum Aardenburg, revalidatiecentrum Vogellanden te Zwolle en de Sint Maartenskliniek in Nijmegen zijn al geruime tijd gelieerd aan de Alinker. De Alinker wordt in deze centra door meerdere cliënten gebruikt, maar ook door ergotherapeuten om met de cliënten te oefenen. Vereniging De Gewonde Soldaat is verbonden aan het MRC Aardenburg. The Alinker Inventions Ltd. doneert 1 op de 100 Alinkers aan landmijnslachtoffers, veteranen en programma's voor mensen in oorlogsgebieden. Dit was de aanleiding een Alinker te doneren aan Vereniging De Gewonde Soldaat/het MRC Aardenburg.

Foto's van het besloten Alinker-feest 30 mei jl. op Landgoed De Paltz, in Herman van Veen's Artcenter, met alle partners: klik!

alinker-ltd-mrc-aardenburg

sint-maartenskliniek-alinker-review

vogellanden-alinker

De Alinker® is een registered Trademark

Sluit je aan bij de R-volution - Schrijf in op de Alinker Insider

• Stijn Lauwen, VIDSTI producties • Website development: De Lijn

• The Alinker Europe B.V. • Dennenbosweg 145, 7556 CG Hengelo • KVK-nummer: 60646187 • BTW-nummer: NL853997974B01

Engels

MENU