OVER DE R-VOLUTION

r-volution-page

Het eerste product dat The Alinker Inventions Ltd op de markt brengt is de Alinker R-volution. De innovatieve R-volution helpt mensen mobiel te worden of te blijven. Met een Alinker loopfiets kan iemand langer zelfstandig functioneren zonder het stigma van een rolstoel of rollator.

De Alinker R-volution is meer dan een traditioneel hulpmiddel voor mensen met een bewegingsbeperking. De Alinker R-volution is ontworpen voor iedereen die actief is en/of actief wil blijven. Sommigen gebruiken hem om hun energieke honden in een hoger tempo uit te kunnen laten, anderen kunnen door de Alinker weer in hetzelfde tempo (mee)wandelen met hun familieleden.

Door het moderne, stijlvolle ontwerp is de R-volution ook een prima keuze voor mensen die geen hinder ondervinden van een beperking, maar op een nieuwe, prettige en leuke manier actief willen blijven. De moeder van Barbara Alink vormde de inspiratie tot het ontwerpen van de Alinker R-volution. Met het ouder worden kwam het moment waarop moeder een rollator nodig zou hebben steeds dichterbij. Maar ze wilde geen rollator. Onder geen voorwaarde: vanwege het vormde stigma en omdat ze ze onhandig vond.

Barbara verdiepte zich in de materie en ontdekte dat veel mensen die eigenlijk een rollator nodig hebben, deze niet willen gebruiken vanwege het stigma. Bovendien wordt er jaarlijks een aanzienlijk aantal ongelukken met rollatorgebruikers gerapporteerd. Barbara stelde zichzelf daarop ten doel een product te ontwikkelen dat beter functioneert, veiliger is en een aantrekkelijk design heeft, zodat het mensen aanmoedigt weer in beweging te komen. En het is haar gelukt! (lees meer over Barbara Alink)

Elke dag laten onze gebruikers ons zien dat de Alinker R-volution veel meer is dan een mobiliteitsvoertuig. Voor mensen die geen mobiliteitsproblemen ervaren is het een stijlvolle, aantrekkelijke en nieuwe manier van bewegen en voor mensen die wel problemen ervaren of ontwikkelen, biedt het een manier om toch een actieve leefstijl te blijven houden. Kijk op onze blog om gebruikerservaringen te lezen en voor de geschiedenis achter het ontwerpproces. (lees op de blog)

Twaalf prototypen later, met de hulp van onze vrienden van Toby’s Cycleworks, Nijland Products en DYNTEQ, introduceren we met trots de Alinker R-volution; gemaakt om je beter te laten bewegen en je kijk op de wereld te veranderen!

 

De Alinker® is een registered Trademark

Sluit je aan bij de R-volution - Schrijf in op de Alinker Insider

• Stijn Lauwen, VIDSTI producties • Website development: De Lijn

• The Alinker Europe B.V. • Dennenbosweg 145, 7556 CG Hengelo • KVK-nummer: 60646187 • BTW-nummer: NL853997974B01

Engels

MENU