Onze ambassadeur Dynie stelt zich voor

Ambassadeurs, Het team
dynie

Dynie, Alinker R-volution Ambassador

Mijn naam is Dynie Schuurman, ik woon en werk in het midden van Nederland. In maart 2013 fietste ik naar mijn werk en werd aangereden door een vrachtwagen; ik fietste in zijn ‘dode hoek’. Een afschuwelijke ongeluk, wat na veel operaties resulteerde in een dubbelzijdige beenamputatie, een onderbeen en een bovenbeen. Behalve erg dankbaar dat ik het had overleefd en een diep en overweldigend gevoeld ‘Ik ben er nog!!’, (waarmee ik mezelf en de ander bezwoer dat ik ook zonder benen Dynie zou zijn en blijven) was het hard werken. Genezen, revalideren, opnieuw leren lopen, nu op protheses, met krukken. Of voortbewegen in de rolstoel. Iedereen die dit korte of lange tijd heeft meegemaakt, zelf of in de nabije omgeving, weet hoeveel beperkingen dat met zich meebrengt in het dagelijks leven.

Op een zonnige dag bezocht ik met mijn man de Levenstuinen in Voorst; daar ontmoette ik Barbara, mèt de Alinker. Vervolgens kwam alles in een stroomversnelling; ik mocht het prototype uitproberen, eerst in het revalidatiecentrum, later ook thuis. De wereld ging opnieuw voor me open; op stahoogte veilig over de markt kunnen, elke pinautomaat kunnen bedienen, Alinker-wandelen naast mijn dierbaren, mijn vrienden, ze op stahoogte een knuffel kunnen geven. Een museum op stahoogte kunnen bezoeken. In een redelijk vlot tempo van A naar B kunnen gaan; ik kan maar één been gebruiken waar ik mee step en dat gaat prima.

Over niet al te lange tijd zal ik mijn werk weer hervatten; een gebouw met lange gangen. Ook daar zal de Alinker een uitkomst voor me zijn. Het houdt me uit de rolstoel, maakt dat ik in beweging blijf.

Ik ben reuzeblij en trots dat ik ambassadeur voor the Alinker mag zijn!

 

Terug naar het overzicht >

De Alinker® is een registered Trademark

Sluit je aan bij de R-volution - Schrijf in op de Alinker Insider

• Stijn Lauwen, VIDSTI producties • Website development: De Lijn

• The Alinker Europe B.V. • Dennenbosweg 145, 7556 CG Hengelo • KVK-nummer: 60646187 • BTW-nummer: NL853997974B01

Engels

MENU