Media Contact

Bedankt voor je interesse in de Alinker Inventions.

We kijken er naar uit je alle verhalen te vertellen over ons nieuwe product: de Alinker R-volution.

Door de persoonlijke geschiedenis van Barbara Alink en het lange ontwikkelingsproces hebben we heel wat meegemaakt. We kunnen je verhalen vertellen over afgelegen gebieden in Afghanistan, Nederland maar ook British Columbia. We hebben veel verschillende mensen ontmoet, waaronder  beroemdheden en mensen die nauwelijks rond kunnen komen in landen die geteisterd worden door oorlog en vol liggen met landmijnen.

De mensen die overal op de wereld onze prototypes hebben geprobeerd hebben hun invloed gehad op het eindresultaat. Ook heeft het ons geïnspireerd één op de honderd R-volutions te doneren aan een slachtoffer van een landmijn en het financieren van onderwijs voor meisjes. Het vermogen om te kunnen lopen kan het verschil maken tussen volwaardig kunnen participeren in de samenleving of niet. Wij zijn er van overtuigd dat als mensen (weer) mobiel zijn er meer mogelijk is.

Als je een interview met ons wilt houden of als je een vraag hebt, kun je ons een bericht sturen door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen dan contact met je opnemen.

De Alinker® is een registered Trademark

Sluit je aan bij de R-volution - Schrijf in op de Alinker Insider

• Stijn Lauwen, VIDSTI producties • Website development: De Lijn

• The Alinker Europe B.V. • Dennenbosweg 145, 7556 CG Hengelo • KVK-nummer: 60646187 • BTW-nummer: NL853997974B01

Engels

MENU