Dynie en Bert op de R-volution

Ambassadeurs
dynie-and-bert-ride-the-r-volution

Dynie en Bert bij  CODA in Apeldoorn

De Alinker R-volution komt eraan! Eindelijk kunnen we  je laten zien waaraan we meer dan 2 1/2 jaar gewerkt hebben. Ons team is achter de schermen bij elkaar gekomen om hun visie te delen. Ons doel is om optimale gezondheid en welzijn te ondersteunen door middel van betrokkenheid bij de samenleving. Vandaag hebben we de videobeelden en foto’s van de Alinker R-volution, onze eerste product, vrijgegeven!

De R-volution maakt iedereen weer gelijkwaardig, of je nu in een rolstoel zit of gebruik maakt van een rollator. Waardoor mensen die slecht ter been zijn en mensen die geen loopproblemen hebben weer gezamenlijk op stap kunnen. Iedereen die de Alinker heeft gebruikt vindt het een geweldige ervaring! De R-volution is een innovatieve manier van lopen voor iedereen die kiest voor een gezonde en actieve leefstijl.

Met de Alinker R-volution kun je weer samen activiteiten ondernemen, zoals museumbezoeken. Ambassadeurs Bert en Dynie genieten al weer met volle teugen van alles wat nu weer mogelijk is. Het Stedelijk Museum in Amsterdam heeft er alles aan gedaan om het museum  toegankelijk te maken voor mensen die slecht ter been zijn. Ze zijn bijzonder enthousiast en horen van de bezoekers dat een Alinker comfortabel is en bewegingsvrijheid biedt. Als je het Stedelijk bezoekt probeer dan de Alinker R-volution eens.

We ontdekken nog steeds nieuwe toepassingen voor de R-volution. Zoals Eric van Rosiir zo mooi heeft gezegd: “Onze eerste indruk was dat het een apparaat was voor mensen met mobiliteitsproblemen, maar er is duidelijk meer aan de hand! Wat dacht je van hardlopen? Trainen en plezier hebben tegelijkertijd! Voor de moderne “Urban” maar ook voor de sporter, de mindervalide, de innovatieve woon-werker, voor veel mensen is de R-volution dé oplossing!” Cool!

Kijk op de website en laat ons weten wat je ervan vindt. Wees een deel van de R-volution en meld je aan voor updates op de Alinker Insider !!

 

Terug naar het overzicht >

 

De Alinker® is een registered Trademark

Sluit je aan bij de R-volution - Schrijf in op de Alinker Insider

• Stijn Lauwen, VIDSTI producties • Website development: De Lijn

• The Alinker Europe B.V. • Dennenbosweg 145, 7556 CG Hengelo • KVK-nummer: 60646187 • BTW-nummer: NL853997974B01

Engels

MENU