Buurtzorg Nederland

 Bij de opening van de Buurtzorg sportdag in Papendal, kreeg Jos de Blok, founder van Buurtzorg maar liefst 100 Alinkers aangeboden door Barbara Alink, founder en uitvinder van de Alinker, om samen een inclusieve en actieve gemeenschap te bouwen.  Deze Alinkers worden actief ingezet bij Buurtzorg teams en beschikbaar gemaakt aan partners van Buurtzorg.  Zo kreeg Inge Vuijk van de REHAB academy de eerste twee Alinkers. Die gaat ze inzetten met clienten van haar die actief willen blijven. 

De Alinker is de coolste loopfiets voor iedereen die maar actief wil blijven. Mensen die 'm gebruiken zijn blijer, kunnen er weer op uit, zijn op ooghoogte en blijven over het algemeen gezonder. 
 
De Alinker is wars van het ziekte systeem en bouwt liever goede relaties met goede organizaties als Buurtzorg, die het belang van mensen voorop zetten, om meer Alinkers voor meer mensen beschikbaar te maken.  
 
Met de eerste Alinkers die Buurtzorg sinds vorig jaar gebruikt, zijn er al mooie resultaten gezien en met deze uitbreiding van 100 Alinkers zullen nog veel meer mensen betrokken kunnen blijven in hun sociale leven en mee kunnen blijven doen met activiteiten in de wijk.
 
The Alinker is een B-Corp waarmee een donatie maken mogelijk werd voor de Li Ka Shing Foundation.  
 
De ANWB geeft iedereen die een Alinker gebruikt een jaar lang gratis pech onderweg. 
 
Een prachtig vervolg verhaal van de Alinker die al vele levens positief heeft verandert. 
 
De Buurtzorg Alinkers zijn voor alleen bedoeld voor Buurtzorg cliënten.  
Iedereen die niet bij Buurtzorg is aangesloten kan bij The Alinker zelf terecht: http://thealinker.nl/vind-een-dealer

IMG_0597 IMG_0596 IMG_0592 IMG_0599 IMG_0607 IMG_0606 IMG_0605 

Buurtzorg Nederland en The Alinker Europe BV. zijn in augustus 2015 een samenwerking aangegaan.

Sinds Jos de Blok in 2006 Buurtzorg Nederland oprichtte, is Buurtzorg uitgegroeid tot Nederlands grootste thuiszorgorganisatie. Met zelfsturende, kleine teams van maximaal 12 medewerkers, wordt het (opnieuw) zelfstandig krijgen van de cliënt voorop gesteld.

Er wordt steeds gestreefd naar betere oplossingen voor de cliënt, waarin duurzaamheid en effectiviteit centraal staan. Er wordt uitgegaan van de eigen mogelijkheden van de cliënt en het zijn precies deze waarden waar The Alinker Europe BV. haar aansluiting bij Buurtzorg vond.

Buurtzorg Nederland heeft met 10 Alinker R-volutions geëxperimenteerd,
en in het afgelopen jaar bij verschillende Buurtzorg-teams hebben gerouleerd. De teams schatten zelf in voor welke cliënt(en) de Alinker een uitkomst kan bieden.

Buurtzorg Nederland en The Alinker Europe BV. hebben al mooie resultaten gezien en hopen op een uitbreiding van de gebruikers die met de Alinker meer betrokken kunnen blijven in hun sociale leven en mee kunnen blijven doen met activiteiten in de wijk. Hieronder de foto's van de uitleveringen bij de verschillende teams!

 

De Alinker® is een registered Trademark

Sluit je aan bij de R-volution - Schrijf in op de Alinker Insider

• Stijn Lauwen, VIDSTI producties • Website development: De Lijn

• The Alinker Europe B.V. • Dennenbosweg 145, 7556 CG Hengelo • KVK-nummer: 60646187 • BTW-nummer: NL853997974B01

Engels

MENU