Alinker kopen

 

Ja, het is zover! De Small en Large zijn nu ook te koop!

In het afgelopen jaar is de Alinker voor een grote groep mensen een levensverandering geweest. We hebben heel veel bijzondere ervaringen van Alinker-gebruikers gehoord en hun verhalen gedeeld via Facebook en onze blog. We zijn ervan overtuigd dat, nu ook de kleinere en grotere Alinkers besteld kunnen worden, nog veel meer mensen mooie ervaringen met ons gaan delen over hun leven met de Alinker!

De Small en Large Alinkers kunnen nu gekocht worden!
De Small en Large Alinkers staan op de boot, ze zijn onderweg! Vanwege de grote vraag naar de Small en de Large Alinkers, zijn er nog maar een beperkt aantal beschikbaar. Koop nu, via onderstaand formulier, je Small of Large Alinker en wees een van de eerste eigenaars! Als je hem nu koopt, heb je hem volgende maand in huis.

De premium dealers kunnen de Alinker aanpassen aan je wensen en hem voorzien van accessoires, om zo de ideale loopfiets voor jou te creëren. De Alinker R-volution loopfietsen die tot nu toe zijn verkocht, zijn uitsluitend de Medium Alinkers (voor mensen tussen de 1.65 en 1.80m). Ervaring heeft geleerd dat door de comfortabele vering in de zadelpen, mensen kleiner dan 1,68m beter uit de voeten kunnen met de Small.  

Je kunt de Small en Large nu kopen in de voorverkoop (zie het formulier hieronder).

Deel dit nieuws met al je vrienden via Facebook!

De Alinker R-volution maakt lopen stabieler en leuker!
De R-volution is licht van gewicht (12 kg) en met het scharnierende frame en de quick-release voorwielen, is hij eenvoudig op te bergen of mee te nemen. Het frame is zo ontworpen dat de Alinker zo min mogelijk ruimte inneemt en toch een hoge mate van stabiliteit geeft aan de gebruiker. De Alinker is uitgerust met een speciale front-standaard zodat de Alinker, wanneer deze is ingeklapt, blijft staan.

Cool om te zien, cool om te gebruiken!

 

Koop een Alinker R-volution

Wil je een Alinker bestellen? Vul dan onderstaand formulier in. De betalingen gaan via Ideal en zijn dus geheel veilig. Vergeet niet om na de aankoop je Alinker hier te registreren.

  • Alinker bestellen
  • * Beperkte oplage: ga nu over tot aankoop als je de Alinker begin mei in huis wilt hebben.
  • 0,00 €

 

De Alinker® is een registered Trademark

Sluit je aan bij de R-volution - Schrijf in op de Alinker Insider

• Stijn Lauwen, VIDSTI producties • Website development: De Lijn

• The Alinker Europe B.V. • Dennenbosweg 145, 7556 CG Hengelo • KVK-nummer: 60646187 • BTW-nummer: NL853997974B01

Engels

MENU