Dynie vertelt over haar Alinker

Ambassadeurs, Onze klanten

Eens per half jaar vertellen onze early adopters ons hoe het lopen met de Alinker ze vergaat. Van Dynie kregen we haar uitgebreide, mooie verhaal deze week in de mail. Lees hier wat Dynie vertelt over de Alinker:

_DSC9355“Ik voel me zoveel meer mobiel en minder gehandicapt met de Alinker. De Alinker ondersteunt me in de revalidatie en zorgt dat mijn spieren veel sterker worden en mijn conditie verbetert. Ik word er gewoon blij – en trots – van als ik op de Alinker rondtoer. Mensen kijken vooral benieuwd naar mijn Alinker tijdens het winkelen, bezoek aan de markt of museum, etc. Vaak word ik aangesproken door voorbijgangers. Grappig is dat mensen die een loopprobleem hebben of iemand in hun nabijheid hebben met een loopprobleem, onmiddellijk zien wat de voordelen zijn van een Alinker.

Behalve hip en good looking, valt direct de balans (veiligheid) en het ontwerp (makkelijk op/afstappen) op. En als ik dan met mensen over de Alinker praat, ben ik zo enorm blij dat ik dat op stahoogte – en dus ooghoogte – kan doen, en niet vanuit mijn rolstoel het gesprek hoef aan te gaan. Ik kan me ook volledig richten op het gesprek en ben niet bezig met mijn veiligheid; ik val niet om, kan ontspannen zitten en af en toe even staan, dat voelt heel naturel, zoals een ander tijdens een praatje buiten van het ene op het andere been gaat staan. En als ik lekker mijn eigen gang wil gaan en niet aangesproken wil worden als ik Alinker, dan gaat dat ook prima; zodra ik oogcontact vermijd of uitstraal dat ik op mezelf wil zijn, spreken voorbijgangers me niet snel aan.

 Inmiddels heb ik ook ontdekt dat ik kan dansen met de Alinker; dat ervoer ik tijdens een verjaarsfeest van mijn vriendin en tijdens een concert van De Dijk. Heerlijk om dan mee te deinen en te bewegen met de mensen om me heen; in een rolstoel zou dat op die manier niet mogelijk zijn. Een concert met uitsluitend staplaatsen is sowieso een ramp voor rolstoelers.

 Ik merk dat ik met de Alinker graag ‘hard’ wil gaan buiten; het kostte me in het begin moeite om een normale loopsnelheid aan te nemen als ik met mijn man of vrienden wandelde. De Alinker rijdt zo makkelijk en licht, dat ik als vanzelf snelheid probeer te maken. Maar ik ben er inmiddels achter dat ik de Alinker als LOOPfiets kan gebruiken en als loopFIETS. Afhankelijk van de situatie. De mensen om me heen zijn bijzonder blij met deze ontdekking van me.

De prijs voor een Alinker is voor sommige mensen een grote hobbel, ik begrijp dat ook wel. Ik wijs ze altijd op de mogelijkheid van crowdfunding en dat dit traject goed begeleid wordt door de Alinker company en heel succesvol is geweest in het verleden.”

Bedankt, Dynie, voor het delen van je verhaal!

 
 

De Alinker® is een registered Trademark

Sluit je aan bij de R-volution - Schrijf in op de Alinker Insider

• Stijn Lauwen, VIDSTI producties • Website development: De Lijn

• The Alinker Europe B.V. • Dennenbosweg 145, 7556 CG Hengelo • KVK-nummer: 60646187 • BTW-nummer: NL853997974B01

Engels

MENU