Een brief van Joe, Alinker enthousiasteling!

Overig
We kregen deze brief van onze nieuwe vriend Joe. Joe, we stellen het zeer op prijs hoe je de problemen van traditionele loophulpmiddelen weet te beschrijven en we bewonderen je blik op de toekomst!
 
“Het leven is een reis, een reis die we beginnen met hoop en enthousiasme, en die ons hopelijk een doel geeft. Mijn reis heeft me op plekken gebracht waarvan ik nooit had kunnen dromen. Ik had ook nooit gedroomd dat ik te maken zou krijgen met een chronische ziekte die mijn vermogen om te lopen zoals iedereen normaal gesproken loopt, abrupt zou wegnemen. Ik was zo gelukkig om zo ver te herstellen dat ik weer met krukken kan lopen. Het is verschrikkelijk vermoeiend om met krukken te lopen. Ik heb ook looprekjes en rollators geprobeerd. Maar daarmee staar ik voortdurend naar de stoep, voorover geleund, waardoor ik krom ga lopen – en daardoor krijg ik dan weer pijn in mijn rug.
 
Ik heb jarenlang op internet gezocht naar iets dat ervoor kan zorgen dat ik weer gewoon kan functioneren in mijn dagelijks leven. Mijn gebeden zijn nu verhoord. Tijdens een van mijn googlezoektochten vond ik de Alinker R-volution. En beter nog, ik vond Barbara Alink. Barbara’s meeleven en toewijding blijken niet alleen uit de manier waarop ze de Alinker heeft bedacht en ontworpen, maar ook uit haar wens om mensen die minder bedeeld zijn te helpen. Haar visie en plannen zijn zó verfrissend. Ik heb er een vriendin bijgekregen die me heel erg heeft geraakt.
 
Ik geloof dat de Alinker R-volution de manier waarop mensen mobiel kunnen blijven zal veranderen. Hij geeft je de vrijheid om te lopen zonder voor je evenwicht te moeten knokken. Het ontwerp van de Alinker en het gebruiksgemak ervan nemen het stigma weg van het afhankelijk zijn van een loophulpmiddel. Voor veel mensen is het moeilijk te begrijpen wat het emotioneel met je doet als je hen niet kunt aankijken tijdens een gesprek omdat je naar beneden moet kijken om te kunnen lopen. De mogelijkheid om te zien wat er om me heen gebeurt in plaats van me te moeten concentreren op het lopen zal mijn leven voor altijd veranderen. Ik zal weer overal heen kunnen waar ik wil.
 
Mijn vrouw en ik willen een afspraak met Barbara maken om de Alinker te testen. We kijken daar zo naar uit! Te bedenken dat mijn kwaliteit van leven waarschijnlijk zó zal veranderen is iets waarvan ik alleen maar kon dromen. Barbara gaat mijn droom laten uitkomen! Ik stel zoveel vertrouwen in Barbara en de Alinker dat ik de crowd-funding campagne ga steunen met een donatie van 1000 dollar. Help ons de wereld te veranderen, met één Alinker tegelijk.”

Joe Revello

Our friend Joe!

Joe, Alinker Enthusiast, Savoring Life

Terug naar het overzicht >
 
 

De Alinker® is een registered Trademark

Sluit je aan bij de R-volution - Schrijf in op de Alinker Insider

• Stijn Lauwen, VIDSTI producties • Website development: De Lijn

• The Alinker Europe B.V. • Dennenbosweg 145, 7556 CG Hengelo • KVK-nummer: 60646187 • BTW-nummer: NL853997974B01

Engels

MENU